Snad se již pomalu vracíme do normálu ...

Náročné léto končí, restrikce se uvolňují a za přísných hygienických opatření je již opět možné se účastnit kurzů v zahraničí.

Velká Británie otevřela hranice pro očkované, i když z povinností PCR testu před odjezdu a dalšího testu druhý den pro příjezdu do země (přibližně 80 GBP). Jazykové školy - například English in Margate - postupně otvírají pro prezenční výuku.

Do Irska je možné cestovat s ukončeným očkováním. Jazykové školy stále čekají na povolení, že mohou přijímat nové účastníky kurzů, ale některé školy již účast v kurzech umoňují - například Centre of English Studies v Dublinu.

Vstup na Maltu a účast v kurzu je možná pro dospělé s ukončeným očkováním + 14 dnů. Všechny školy se již vrátily k prezenční výuce.Výborná hodnocení kurzů pro dospělé jsme letod obdrželi například pro GV Malta.

Na Kypr je možné cestovat s negativním PCR testem. Výuku velmi zajímavých kurzů pro učitele zaměřených na IT již opět zahájil Georgios Charalambous Private Institute , pro kurzy všeobecné angličtiny se nám nejvíce osvědčuje English in Cyprus.

Z německy mluvících zemí jsme letos měli nejvíce účastníků v Actilingua Vídeň. Ve Španělsku byl největší zájem o Escuela de Idiomas Nerja.


Zpět na blog