Jednání v jazykových školách na Maltě

Jednání v jazykových školách na Maltě

Po 22měsíční přestávce opět navštěvuji zahraniční školy, jako první destinaci jsem zvolila Maltu, kde jsme letos přes všechny obtíže zajistili kurzy pro více než 150 účastníků.

GV Malta je bezesporu nejpříjemnější škola pro náročné dospělé, s osobním přístupem ke všem účastníkům kurzů. Věkový průměr je po celý rok přes 30 let. Škola má k dispozici pěkné apartmenty Hortensia a Portobello - nejvyšší standard, který jsem na Maltě u jazykových škol viděla. St Paul´s Bay je ve srovnání se školami v St Julians nebo Sliemě v klidnějším prostředí.

BELS Gozo je nejvhodnější pro ty dospělé účastníky, kteří hledají kurz v malé škole v klidném prostředí menšího maltského ostrova. I zde je vyšší věkový průměr účastníků.

V BELS Malta i BELS Gozo připravujeme několik variant kombinovaných a metodických kurzů pro učitele.

Executive Training Institute poskytuje nejkvalitnější kurzy pro učitele na Maltě. Tam také směřuje nejvíce našich účastníků těchto kurzů.

Mé očekávání předčila Link School of English, navštívila jsem ji poprvé. Poskytuje několik typů kurzů pro učitele, které mohou začínat každé pondělí. Vyučuje je v plném rozsahu i v případě, že je přihlášen jen jeden účastník. Škola disponuje pěknými apartmenty v okolí školy, v klidné rezidenční čtvrti.


Zpět na blog